Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Alfred Laurențiu a postat mai multe fotografii de la meciul dintre echipele Arsenal Tunari și FC Rapid II.

Acesta a precizat că va continua să sprijine sportul românesc, în special fotbalul, deoarece contribuie la o dezvoltare armonioasă a tinerilor.

„Astăzi am onorat cu deosebită plăcere invitația lansată de a participa la partida de fotbal dintre echipele Arsenal Tunari și FC Rapid II, pe stadionul Clubului Sportiv Arsenal Tunari din localitatea Tunari, județul Ilfov. În calitate de membru în Comisia de Tineret și Sport din Senatul României, acord tot sprijinul în promovarea sportului în rândul copiilor și tinerilor, iar fotbalul contribue la o dezvoltare armonioasă, atât din punct de vedere fizic cât și mental”, a scris Alfred.

Alfred Laurențiu, un sprijin pentru tinerii care doresc să facă sport

Totodată, senatorul PSD a mai declarat că doar prin sport, „copiii noștri vor deprinde nu numai abilități de lucru în echipă dar își vor forma caractere puternice.”

Reamintim că la jumătatea lunii aprilie, senatorul PSD a participat la o dezbatere organizată de Comisia pentru Tineret și Sport din Senat. Acesta a afirmat că prin dialog și dezbatere se va putea creiona o strategie prin care se va revitaliza sportul românesc.

„Sunt convins că doar prin dialog și dezbatere vom reuși să avem o Strategie Națională a Sportului care să reușească să crească performanța sportului românesc și totodată să readucă sportul în viața copiilor, tinerilor și nu numai”, a spus Alfred.

De asemenea, senatorul PSD a vizitat în decursul lunii martie o fabrică de încălțăminte unde a avut mai multe discuții cu angajații firmei. Senatorul a reușit să afle care sunt problemele pe care le întâmpină și a venit cu mai multe soluții pe termen mediu și lung.

Citește și articolul: Alfred Laurențiu: „Sportul înseamnă sănătate, disciplină, performanță și satisfacție”