Gabriela Firea

Andreea Marin este unul acei oameni care s-au implicat trup și suflet în acțiunile umanitare anti-COVID, drept pentru care Gabi Firea nu uită să îi mulțumească pentru asta. Însă nu numai Andreea Marin se află pe lista de mulțumiri a edilului Capitalei, întregii echipe ce alcătuiește Fundația „Dăruiește Viață” fiindu-i pe deplin recunoscătoare pentru solidaritatea și umanitatea de care a dat dovadă în această perioadă.

Mesajul postat de Gabi Firea pe Facebook:

„Multumesc astazi tuturor celor care ne-au fost aproape si au inteles cat de importante sunt solidaritatea si umanitatea in astfel de momente dificile. Un astfel de om este Andreea Marin care, prin Fundatia „Pretuieste Viata”, a reusit sa aduca alaturi de noi foarte multe companii importante, care au donat alimente de baza ori produse sanitare.

Astfel, companii precum Aquavia, Avon, Olympus, Secom, CrisTim, Starbucks, Top Line Europa au asigurat alimentele de baza si un minim confort persoanelor aflate in carantina sau celor care nu se pot deplasa.

Este un gest semnificativ, este o dovadă de responsabilitate și solidaritate, care mă face să constat că Bucureștiul este unit.
#ImpreunaVomInvinge
#Solidaritate #Omenie”, spune edilul Gabi Firea pe Facebook.

Citește și: Firea, mesaj de „Ziua Libertății Presei”: Sunteți cei mai buni!

#News