Popescu Piedone și fiul lui, Vlad Popescu Piedone, mesaj de felicitare pentru românii de etnie romă, cu ocazia Zilei Internaționale a romilor

Edilul Sectorului 5 și fiul lui au participat la concertul organizat în parcul Sebastian de Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro- Europa.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone și fiul lui, Vlad Popescu Piedone, s-au aflat în mijlocul miilor de cetățeni de etnie romă care au sărbătorit, sâmbătă, în parcul Sebastian din Sectorul 5, Ziua Internațională a Romilor. Cu această ocazie, Popescu Piedone s-a întâlnit cu cetățenii de etnie rromă cu care a discutat și le-a ascultat problemele. Mulți dintre cei prezenți i-au transmis lui Popescu Piedone că îl vor vota pentru Primăria Sectorului 5. La sărbătoarea românilor de etnie romă din Parcul Sebastian, situat în Sectorul 5, a fost prezent și Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro- Europa.

Popescu Piedone: Mereu ACASĂ, LÂNGĂ PRIETENI DRAGI! Mereu FERICIT, LÂNGĂ OAMENI BUNI! Mereu LÂNGĂ PRIETENUL MEU DRAG, Nicu Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro- Europa

Mesajul lui Popescu Piedone

„Cu prilejul Zilei Internaționale a Romilor, eu și băiatul meu, Vlad Popescu Piedone, le urăm un călduros “LA MULȚI ANI!”, tuturor românilor de etnie romă! Bucureștenilor de etnie romă, prietenilor și amicilor de etnie romă sosiți din întreaga țară la petrecerea din parcul Sebastian, Sectorul 5, LE DORIM DISTRACȚIE PLĂCUTĂ! Cu respect, Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone, postat pe Facebook.

Marius Barbu, melodie pentru Popescu Piedone