Șofer bulgar de Tir, cercetat pentru trafic de migranți

Migranţii din Etiopia erau ascunşi printre echipamente medicale

Politist frontiera
Politist frontiera sursa foto SNPPC

Autorităţile din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat, vineri dimineaţă, trei persoane din Etiopia care încercau să iasă ilegal din ţară, ascunse într-un tir ce transporta echipamente medicale, potrivit g4media.ro.

Şoferul automarfarului este bulgar şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, echipamente medicale din Bulgaria în Germania.

„În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, trei cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Etiopia cu vârste cuprinse între 27 şi 31 de ani, intraţi legal în România”, a informat Poliţia de Frontieră Arad. În timp ce etiopienii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, şoferul bulgar este cercetat pentru trafic de migranţi.

Bătaie pe strada unei localități, din cauza unui loc de parcare