Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Biroul de Comunicare al societății constănțene RAJA a revenit cu detalii în ceea ce privește avaria de pe bulevardul I.C. Brătianu (zona Synevo).

Potrivit comunicatului emis de societate, în momentul decopertării zonei, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 2m din conducta de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe bulevardul I.C.Brătianu (Synevo) din municipiul Constanța.

Echipale RAJA execută săpăturile manual. Prin urmare, durata de executare a lucrărilor va fi prelungită

Prin urmare, având în vedere diametrul mare al acesteia, dar și zona betonată în care este ancorată echipele de constructori au fost nevoite să prelungească durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20.00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei  consumatorii din perimetrul delimitat de: aleea Garofiței – bulevardul 1 Decembrie 1918 – Prelungirea I.C. Brătianu – strada Avram Iancu – al. Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2. Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Biroul de Comunicare al societății constănțene.