Un bărbat care are 60 de copii își caută o soție nouă

Medicul pakistanez, care are propria clinică în oraș, are trei soții

Un bărbat de 52 de ani din Pakistan a devenit celebru în țara lui după ce a devenit tată pentru a 60-a oară. El a spus că își dorește să aibă și mai mulți copii cu cele trei soții ale sale. Sardar Jan Mohammad Khan Khilji, din Quetta, capitala Balochistanului, provincie din sud-vestul țării, are o familie numeroasă, pe care speră să o crească în continuare, potrivit digi24.ro.

Medicul pakistanez, care are propria clinică în oraș, are trei soții și și-a întâmpinat cu mare bucurie cel de-al 60-lea copil, un fiu pe care l-a numit Khushal.

Dacă cifra este copleșitoare pentru cei mai mulți oameni din lume, pentru Sardar nu e suficientă. El  a spus că vrea să-și ia o nouă soție cu care să facă și alți copii. „I-am rugat pe toți prietenii să mă ajute să găsesc o fată care să-mi fie a patra soție”, a declarat Sardar Jan Mohammad Khan Khilji. El a adăugat că va face în continuare copii și cu soțiile actuale.

Autoproclamatul „medic”, care conduce o clinică neautorizată, unde tratează afecțiuni minore, cum ar fi durerile de cap, se lăuda în trecut cu averea lui.

El spunea că poate avea grijă de întreaga sa familie, dar a recunoscut că inflația i-a afectat situația financiară. Cu toate acestea, este decis să-și mărească în continuare familia.„Afacerea nu mai merge. Prețurile tuturor lucrurilor esențiale, inclusiv făina și zahărul s-au triplat. În ultimii trei ani, toți pakistanezii, inclusiv eu, se confruntă cu dificultăți”, a spus bărbatul.Î n ciuda faptului că este un tată incredibil de prolific, el rămâne în urmă față de Musa Hasahya, un fermier din Ghana care are 102 copii și 568 de nepoți. Pakistanezul este considerabil mai tânăr, așa că l-ar putea ajunge din urmă.

Jandarm mort după ce a căzut într-o râpă din Munții Parâng