România, pas uriaș spre grupele principale

Echipa națională de handbal feminin a României a spart „gheața” și a obținut prima victorie la Campionatul European din Danemarca. România a câștigat, scor 28-24 (11-15), în fața reprezentativei Poloniei, după ce a fost condusă 48 de minute, chiar și la cinci goluri (8-13 și 10-15).

Cristina Neagu a evoluat mai bine decât în meciul cu Germania (scor 19-22, la care a înscris de opt ori), iar Cristina Laslo și Lorena Ostase au marcat câte șase goluri.

România va juca luni, de la ora 21.30, cu Norvegia, în ultimul meci al Grupei D. Primele trei echipe din fiecare grupă se va califica în faza următoare, iar „împerecherea” din grupele principale va fi între Grupa D (Norvegia, Germani, România și Polonia) și Grupa C (Croația, Olanda, Serbia și Ungaria), respectiv Grupa A (Danemarca, Franța, Muntenegru și Slovacia) și Grupa B (Rusia, Suedia, Cehia și Spania).  

În această seară urmează să se mai dispute jocurile: de la 19,15, Norvegia – Germania, Cehia – Rusia, respectiv de la 21,30, Olanda – Rusia și Spania – Suedia.

Citește și: Simona Halep și provocările lui 2020

#News