Poliția Română avertizează: Atenție la mail-urile primite!

Oamenii legii atrag atenția că hoții se dau dreot polițiști pentru a face rost de bani

Hoții folosesc o nouă metodă pentru a face rost de bani, avertizează Poliția Română. Astfel, aceștia se prezintă ca fiind oameni ai legii, solicitând plata unor amenzi. Victimele, care ar fi accesat site-uri cu caracter sexual, sunt amenințate că numele lor va fi făcut public, inclusiv la televizor, potrivit stiripesurse.ro.

Cum sunt amenințate victimele

„Niciodată nu este prea târziu să ne protejăm de tot ce înseamnă FAKE! Poliția Română nu trimite astfel de mail-uri! Recomandăm să nu dați importanță unor astfel de mesaje, mail-uri sau orice altă abordare similară. Sesizați-ne dacă ați suferit vreo vătămare a intereselor legitime”, se arată într-o postarea a Poliției Române. Victimele sunt amenințate inclusiv că numele lor va apărea la televizor.

Poliția Română avertizează că mail-ul trrimis de hoți este plin de greșeli

„Veți fi înregistrat ca infractor sexual și, așa cum indică procedura de urgență, informațiile dumneavoastră vor fi transmise asociațiilor care luptă împotriva pedofiliei și mai multor canale naționale de televiziune pentru o difuzare masivă, astfel încât familia dumneavoastră, rudele dumneavoastră și întreaga Franță să știe ce faceți în fața calculatorului”.

„Puteți să citiți câteva rânduri și o să observați că mail-ul este plin de greșeli… Traducerea a dat eroare. Să auzim doar de bine!”,  adaugă Poliția Română în postare.

Domeniul construcțiilor, afectat de lipsa forței de muncă