În cursul zilei de astăzi, cei doi parteneri, Victor Ponta și Robert Negoiță au anunțat oficial candidaturile la primăriile de sector ale Capitalei.

Candidaturile oficiale, anunțate de Victor Ponta și Robert Negoiță

Astfel, lista completă a alianței PRO București este următoarea:

Sectorul 1: Adina Alberts

Sectorul 2: Florin Manea

Sectorul 3: Robert Negoiță

Sectorul 4: Gabriel Ispas

Sectorul 5: Ștefan Pirpiliu

Sectorul 6: Anca Bălășoiu

Liderul PRO România a renunțat la ideea de a fi împotriva organizării alegerilor locale în toamnă

„Poziţia noastră comună – ne-am pregătit pentru alegeri, ne ducem la această bătălie, pentru că este o bătălie importantă pentru Bucureşti, pentru sectoare, pentru toată ţara -, dar noi considerăm că trebuie organizate alegerile în condiţii de maximă siguranţă pentru candidaţi, pentru cei care fac campanie, pentru tinerii care strâng semnături, pentru cei care vor fi în secţiile de vot şi evident pentru toţi cei care participă la vot”, a declarat Ponta, cu ocazia lansării candidaţilor Alianţei Pro Bucureşti 2020 pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, conform Agerpres.

De asemenea, liderul PRO România a mai menționat: „Să ştiţi că vor fi vieţi, sănătate pierdută pentru interesele politice meschine ale celor care insistă să facem alegeri fără a ne spune că suntem pregătiţi din punct de vedere medical, din punct de vedere al economiei, din punct de vedere al priorităţilor”, a adăugat liderul Pro România.

În ceea ce privește intențiile noului partid de alianță cu Victor Ponta, Robert Negoiță a declarat:

„Atât pentru Sectorul 3, cât și pentru București ne propunem să venim cu o ofertă cât se poate de clară, concretă. Haideți să nu mai așteptăm acea strategie a unora de a duce discuția în niște zone care nu ne ajuta”, a fost mesajul lui Robert Negoiță la ceremonia de lansare a noului partid, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Citește și: Tudose sugerează că Negoiță ar fi intrat sub papucul lui Ponta

#News