Fostul președinte american, Donald Trump, refuză să iasă din tiparele care l-au consacrat. Mai exact, acesta nu a renunțat la stilul caracteristic și la acuzațiile de fraudă electorală nici măcar de Paști, când le-a transmis tuturor săbători fericite într-un stil ce seamănă mai degrabă cu jocul „cards against humanity”.

Lui Donald Trump nu pare să-i fi trecut supărarea

„Paşte fericit tuturor, inclusiv nebunilor radicali de stânga care au falsificat alegerile prezidenţiale şi vor să ne distrugă ţara”, se arată în comunicatul remis de Donald Trump, citat de Agerpres.

Și pentru că fostul președinte american este persona non grata pe rețelele sociale, comunicatul acestuia a fost, ulterior, preluat de o serie de celebrități sau oameni de presă. Printre aceștia s-a numărat și jurnalistul New York Times, Kenneth Vogen, cel care a scris „Nici Iisus nu ar fi putut s-o zică mai bine”.

Alte mesaje, alți oameni

Fostul preșdinte Barack Obama: „La acest Paşte, sper că putem avea cu toţii timp să ne gândim la binecuvântările de care ne bucurăm şi la speranţa pentru un viitor mai bun. Familia noastră vă urează un Paşte în siguranţă şi fericit”.

Președintele Joe Biden: „Familia noastră vă urează sănătate, speranţă, bucurie şi pace. Paşte fericit tuturor!”

Vicepreședintele Kamala Harris: „Paște Fericit și primăvară frumoasă tuturor! Astăzi sărbătorim speranța! Ne dorim ca numărul persoanelor vaccinate să crească, copiii să se întoarcă la școală și să putem să îi îmbrățișăm pe cei dragi cât de curând. Avem speranța unui viitor mai bun!”

Citește și: Miercurea Ciuc: locul unde oamenii pot fi credincioși și fără să încalce regulile