Trei trenuri în întârziere pe Valea Prahovei

Traficul este afectat de ruperea unui pantograf la Azuga

Tren
Tren sursa pixabay

Traficul feroviar pe segmentele Valea Largă – Braşov şi Predeal – Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, se desfăşoară pe un singur fir, din ambele sensuri, potrivit g4media.ro.

Acest lucru este din cauza ruperii pantografului de la locomotiva trenului IR 1742, la ieşire din staţia Azuga, transmite purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Pentru restabilirea condiţiilor normale de trafic, SRCF Bucureşti acţionează cu drezine pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact. CFR Călători a îndrumat o locomotivă de ajutor pentru trenul IR 1742. Din cauza defecţiunii de la locomotiva trenului IR 1742, alte două trenuri – R 3024 şi trenul privat 11632 – vor înregistra întârzieri la destinaţie.

Acest lucru deoarece staţionează în spatele trenului IR 1742, care aşteaptă locomotiva de ajutor.

Celelalte garnituri, care tranzitau cele două segmente feroviare, au circulat pe celălalt fir. „Transmitem scuze călătorilor pentru întârzierile înregistrate de trenurile care staţionează temporar la această oră. De asemenea, îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Bucureşti depune toate eforturile necesare pentru restabilirea circulaţiei în condiţii normale, în cel mai scurt timp”, a precizat reprezentantul CFR SA. România, afectată de un nou val de aer rece