Vlad Popescu: „Viitorul se află în mâinile voastre”

Vlad Popescu, candidatul PSD Suceava la alegerile parlamentare din 6 decembrie le mulțumește sucevenilor pentru încrederea acordată, pe perioada campaniei electorale, ce tocmai se apropie de final, dar și celor sceptici, ce l-au privit ca pe personaj a lui Caragiale.

„Dragi prieteni, viitorul vostru și al copiilor voștri se află în mâinile voastre! Mâine dimineață se încheie campania electorală. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au primit cu brațele deschise la Suceava, celor care au înțeles că tot ce îmi doresc este să le pot oferi un trai mai bun românilor. Totodată, le mulțumesc și celor care au fost sceptici în ceea ce mă privește, însă mi-au acordat o șansă și au acceptat să stăm de vorbă pentru a le putea explica exact ce îmi doresc să schimb în această zonă. Întâlnirile cu sucevenii au fost extrem de importante, iar discuțiile cu aceștia i-au făcut să își schimbe părerea despre mine… în bine. Este important să judecăm oamenii după ce îi cunoaștem, nu înainte, bazându-ne pe ce auzim de la alții”, a scris Vlad Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Profil de candidat – Vlad Popescu, pentru Camera Deputaților, din partea PSD

Duminică, Ziua D

Duminică este o zi decisivă pentru toată lumea, indiferent că e vorba de alegători sau candidați, e ziua care decide următorii patru ani.

„Voi sunteți cei care decideți viitorul acestei țări! Mergeți la vot, dragi prieteni! Este esențial să mergeți la urne, indiferent pe ce partid puneți ștampila! Pentru siguranța unui trai mai bun!”, a concluzionat Vlad Piedone.

Citește și: Vlad Popescu: „Deciziile Guvernului actual nu fac decât să vă îngreuneze și mai mult viața”

#News