Vlad Popescu: „Deciziile Guvernului actual nu fac decât să vă îngreuneze și mai mult viața”

Vlad Popescu, canditatul PSD Suceava la alegerile parlamentare din 6 decembrie acuză modul în care liberalii au gestionat ultimul an de guvernare, în directă legătură și cu normele luate pe timp de pandemie. În opinia lui Popescu, cursurile online ale elevilor nu reprezintă cea mai bună opțiune, întrucât nu toți copiii au acces la educație în această perioadă, din lipsa echipamentelor necesare studiului. Și nu numai viitorul copiilor este pus sub semnul întrebării de Vlad Popescu, ci și prezentul adulților, cei care au rămas, în acest an, fără un loc de muncă, din pricina altei crizei, cea economică.

„Trăim vremuri fără precedent și știu că fiecare dintre dumneavoastră se confruntă cu probleme cauzate de pandemia de COVID-19. Știu că mulți dintre dumneavoastră ați rămas fără loc de muncă. Știu că mulți abia puteți să trăiți de pe o zi pe alta. Știu că elevilor le este greu să facă față cursurilor online. Iar deciziile Guvernului actual nu fac decât să vă îngreuneze și mai mult viața. Măsuri luate pe repede înainte, fără ca nimeni din Executiv să se gândească la cum vă afectează pe dumneavoastră!”, a declarat Vlad Popescu.

Vlad Popescu: „Nu este normal să închidem tot fără să găsim și alternative”

„Tinerii, care oricum aveau puține șanse să reușească în țara lor, acum au rămas fără nicio șansă. Mulți au rămas fără micile afaceri pe care le aveau sau fără loc muncă. Practic, ceea ce ar trebui să însemne viitorul acestei țări este distrus de actualul Guvern. Nu este normal să închidem tot, fără să găsim și alternative pentru persoanele care rămân fără serviciu. Eu vă promit că, împreună cu echipa mea, vom face tot ce putem pentru a vă oferi siguranța unui trai mai bun. Dar pentru asta avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră în 6 decembrie, la vot!”, a mai spus Vlad Popescu.

Citește și: Profil de candidat – Vlad Popescu, pentru Camera Deputaților, din partea PSD