Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

O femeie din Canada a precizat că se simte discriminată după ce a fost dată jos din avion, din cauza implanturilor mamare care cântăresc peste 10 kilograme, transmite publicația Mirror.

Mary Magdalene a precizat că a fost dată jos cu forța și a ratat zborul din cauza aspectului ei.

Totuși, echipajul a explicat că motivul pentru care tinerei i-a fost refuzat zborul este unul complet diferit.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a sosit la aeroport pentru a se îmbarca într-un zbor din Toronto, Canada, spre Dallas, în SUA. După ce a trecut de securitate și s-a urcat în avion, i s-ar fi spus să părăsească aeronava

Femeia susține că personalul i-a spus că a fost dată afară pentru că purta căști și nu a ascultat instrucțiunile însoțitorului de bord.

Cu toate acestea, Mary crede că, de fapt, refuzul are de-a face cu aspectul ei.

În momentul îmbarcării, tânăra era îmbrăcată doar cu jambiere și un sutien sport. Aceasta a afirmat că echipajul ar fi stabilit că ținuta ei este ”prea explicită”.

Fără a oferi numele companiei aeriene, femeia a spus că intenționează să-i dea în judecată pe cei care i-au refuzat zborul

Am fost dat afară din avion pentru felul în care arăt. Vă rog să opriți discriminarea, vă rog, este dezgustător. Mă simt dezumanizată. Nu este legal să mi se interzică un zbor cu avionul”, a scris modelul pe contul de Instagram.

Mary a cheltuit mai mult de 150.000 de dolari pe proceduri de chirurgie estetică.

Acestea au inclus multiple augmentări mamare și lifting brazilian.