amenda ancom

Ministerul Educației Naționale (MEN) a pus la dispoziție două linii de Tel Verde. Linia 0800 67 20 31 este pentru elevi, studenți și părinți, în vederea obținerii de informații privind reluarea/desfășurarea cursurile, în timp ce a doua linie, 0800 67 20 32, este destinată reprezentanților unităților de învățământ preuniversitar de stat și administrației publice locale, cu scopul de a oferi consultanță în materie de accesare a fondurilor europene prevăzute prin OUG nr. 144/2020.

Ambele linii telefonice, gratuite, vor funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-16.00.

Ordonanța nr. 144/2020 reglementează: 1. Acordarea de sprijin tuturor unităților de învățământ preuniversitar de stat care vor să aplice pentru achiziția de tablete, pentru uz școlar, cu acces la internet, precum și pentru alte echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul on-line; 2. Achiziția de echipamente de protecție medicală, dezinfectanți și containere sanitare mobile, achiziții decontate prin fonduri europene.”, se arată în comunicatul ministerului.

Totodată, MEN a pus la dispoziție și portalul educatiacontinua.edu.ro, ca mijloc de informare directă pentru elevi, studenţi, părinţi, cadre didactice, precum şi pentru alte categorii de public.

Citește și: Anisie: „Ghidurile (ministerului) sunt orientative”

#News