Zăvoranu, „ruda de la țară” a Danei Budeanu

Vulcanica actriță este de părere că fiica fostului premier, Oana Roman, face parte din categoria „mocangioaicelor”

Atunci când vine vorba despre Oana Zăvoranu, cel mai bun cuvânt pentru a o descrie pe actriță este „scandal”. Din asta trăiește, asta o face să meargă mai departe, asta o bucură: să râdă de alții. Și nu oricum! Ci cu jigniri și cuvinte care ar putea să o îngenuncheze chiar și pe celebra Dana Budeanu!

Pentru că da, cam asta pare să facă, în ultima vreme, Zăvo: s-o copieze pe Budeanu. Cu toate că, dacă este să fim totalmente sinceri, Oana Zăvoranu a fost prima răutăcioasă a țării, atunci când vine vorba de lumea mondenă. Doar că, între timp, internetul și-a găsit o nouă preferată, mai exact pe „Dănuța”.

Oana Roman, luată în colimatorul Oanei Zăvoranu

Cum, în ultima vreme, pe internet au circulat o serie de imagini cu Oana Roman în timp ce își cumpără „ca săracii”, haine de la tarabă, Zăvoranu n-a ratat ocazia de a face „mișto” de aceasta, numind-o „mocangioaică”. „Haine la kilogram, neamule! Nuuu, nu se poate așa ceva. Și noi care credeam că le face prin vreun atelier de 5 stele din Italia, în colaborare cu Giorgio Armani. Hai la haine de la ”laifstail”, influencera de la Sorbona. Gâșteleee!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, potrivit 9am.ro.

Nu este, de altfel, prima dată când Oana Zăvoranu își concentrează toată ura pe fiica fostului premier. În urmă cu ceva vreme, Zăvo o numea pe Oana Roman „Peppa Pig”, cu referire la kilogramele în plus pe care aceasta le are.

Citește și: Bendeac, enervat la culme de insistențele lui Măruță: „Te rog eu, băi, nu mă mai suna”