Gabriela Firea / Foto: Facebook Gabriela Firea

Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, își continuă bilanțul actualului mandat, de data aceasta cu privire la Șoseaua Pantelimon.

„Mii de bucureșteni sau cei care ne vizitează pot circula civilizat într-o zonă importantă a Capitalei. Cum arată acum și ce am găsit. Mă refer la lucrările de reabilitare a sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șoseaua Pantelimon. Acum patru ani, am găsit un șantier început și abandonat de constructorul care intrase în insolvență.

Multe dintre lucrări nici măcar nu erau începute. Linia de tramvai, iluminatul public, semaforizarea sau parcările nu erau finalizate. Locuitorii din zonă nu mai puteau circula cu tramvaiul ceea ce le-a îngreunat viața de zi cu zi. Despre parcarea de tip Park&Ride de la Cora Pantelimon nici nu se vorbea.

Cu ajutorul colegilor mei, am finalizat lucrările. Șoseaua Pantelimon are acum trei benzi pe fiecare sens, locuri de parcare pentru riverani, linie de tramvai înverzită și se lucrează intens la finalizarea Park&Ride din zona Cora”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

În urmă cu ceva vreme, Gabriela Firea anunțase deschiderea totală a circulației pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, pentru modernizarea acesteia fiind investite peste 27 milioane de euro, sumă în care au fost incluse și exproprierile.

#News

Citește și: Gabriela Firea cere sprijin financiar de la Guvern pentru PMB