Marcel Vela
Marcel Vela

Ni se pregătește ceva!

Se pare că astăzi, în cursul orei 14:00, se va anunța o nouă Ordonanță Militară. Ce va cuprinde aceasta, încă nu putem ști, așadar trebuie să așteptăm să ne spună ministrul Vela ce alte restricții vor fi instituite. Asta doar dacă nu vom avea parte de o nouă relaxare a regulilor de izolare, așa cum s-a întâmplat cu câteva zile în urmă, când pensionarii săriți de 65 ani au primit încă un interval orar în care pot ieși din case, cu scopul de a-și plimba animalele de companie, caz în care au așa ceva.

Astfel, premierul Ludovic Orban a declarat:

„Am pregătit elementele pentru noua ordonanță militară, care va fi prezentată azi. E aproape gata forma finală”, a spus Ludovic Orban.

Această nouă Ordonanță Militară ce ni se pregătește se află în forma ei aproape finală, așa cum a declarat, de altfel, și premierul, aceasta fiind rezultatul unei întâniri de lucru cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Motivul acestei noi ordonanțe se învârte în jurul faptului că numărul de infectări, cât și cel de decese cauzate de noul coronavirus a crescut considerabil în ultimele zile.

Indiferent se va anunța, respectați regulile!

Citește și: Românul fură ca-n codru, asistentul – ca-n spital

#News