Târziu, de acord cu vaccinarea, împotriva obligativității

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor promite amendamente și... un pic de scandal

Atunci când vine vorba de comportament de tipul „Gică-contra”, partidul lui George Simion și a lui Claudiu Târziu se află în top. Dacă pe senatoarea Diana Șoșoacă au eliminat-o din schemă, mimând reforma și apropierea de valorile normale ale secolului în care trăim, PAUR pare, totuși să nu fi renunțat de tot la teoriile conspirației, alimentând mințile celor ușor de influențat.

Astfel, încercând să le inducă subliminal susținătorilor lor ideea potrivit căreia Guvernul ar încerca schema vaccinării obligatorii, din pricina așa-zisului viitor pașaport de vaccinare, Claudiu Târziu și ai lui militează cât e ziua de lungă împotriva vaccinării obligatorii, cu toate că, repetăm, nimeni nu a sugerat că ar fi vorba despre obligativitate.

Citește și: PSD și PAUR, vot la „două mâini”, în plenul Parlamentului

Claudiu Târziu: „Solicităm să fie eliminate toate prevederile legate de vaccinarea obligatorie care sunt nelegale, neconstituţionale şi nedemocratice, amintind de practici totalitare”

Și ca să pară totul verosimil, Claudiu Târziu aruncă pe masă și câteva articole de lege, cu toate că, în realitate, vorbim despre lucruri totalmente diferite. De vreme ce articolele respective de lege vorbesc despre legea drepturilor pacientului, nicăieri nu există stipulată ideea obligativității, astfel că nu se încalcă niciun articol de lege.

„În momentul de faţă, legea vaccinării obligatorii încalcă art. 13 din Legea drepturilor pacientului potrivit căruia orice cetăţean român are dreptul să refuze sau să oprească orice intervenţie medicală, articolul 382 alin (1) din Legea privind reforma în domeniul sănătăţii nr. 95/2006, articolul 22 din Constituţia României (orice persoană are dreptul la integritate fizică), Codul civil şi Convenţia de la Oviedo la care ţara noastră este parte.”, a declarat senatorul PAUR, Claudiu Târziu, potrivit Digi24.

Să ne așteptăm la amendamente și/sau scandal! Dacă amendamentele sunt deja promise, scandalul este și el garantat.

Citește și: Ion Iliescu, viu și vaccinat, de ziua lui