Ludovic Orban și Rareș Bogdan / sursă: ziuanews.ro

Rareș Bogdan, invitat la o emisiune din cadrul televiziunii Antena 3, a dat o serie de declarații potrivit cărora se arată deosebit de încrezător în șansele Guvernului condus de Ludovic Orban de a rămâne în funcție. Cu toate că în ultima vreme, Rareș Bogdan s-a arătat a fi destul de bipolar, referitor la părerile sale despre Orban și ai lui, iată că de data aceasta alege să susțină guvernarea PNL actuală, dând șanse reale acestuia dfe a rămâne în scaun.

Citește și: Rareș Bogdan îl compară pe Orban cu Dăncilă

„Eu nu cred că reușesc să dea Guvernul jos. Noi susținem clar că vom găsi o soluție în orice situație de a impune și două tururi. Este cea mai importantă temă la care PNL nu poate renunța”, a declarat Bogdan la Antena 3.

Citește și: Gabi Firea amenință cu plângere împotriva lui Rareș Bogdan

Așadar, prim-vicepreședintele PNL este de părere că o eventuală moțiune de cenzură nu ar reuși să schimbe nimic, iar dacă, prin minune, necazul s-ar întâmpla, Orban va rămâne interimar, iar la alegerile anticipate, va redeveni premier cu acte în regulă și prerogative nesurogat.

„Vom vedea în cazul în care cade Guvernul, deși șansele sunt mici. Ca să anulăm orice fel de speculație, Ludovic Orban rămâne premier și interimar și premier la al doilea mandat”, a completat acesta în cadrul aceleiași emisiuni de televiziune.

#News