FOTO INQUAM PHOTOS - George Călin
FOTO INQUAM PHOTOS - George Călin

PRO România așteaptă să vadă ce face PSD

Cu toate că cei din PRO România au declarat cum că așteaptă congresul PSD pentru a vedea ce se discută acolo, pentru ca mai apoi să poată și ei să ia o decizie în funcție de asta, ei declară că prezența lor pe scena politică este una necesară. De ce, ați putea întreba, de vreme ce partide ca cel al lui Victor Ponta, ori ALDE, nu au strâns niciodată o majoritate pe nicăieri.

Răspunsul este unul destul de simplu. Partidul lui Ponta nu este, într-adevăr, cel mai bine cotat în sondaje, însă ceva-ceva voturi tot mai strânge, voturi pe care pro-româniștii sunt dispuși să le negocieze pentru o majoritate, ba cu PSD, ba cu PNL – cine o da mai mult! Că așa-i în politică, doar! Ce vă mirați așa, nu v-ați obișnuit deja cu nenea Victor?

„Totul depinde de Congresul PSD. Normal ar fi să stăm împreună la aceeași masă noi cu PSD. Ciolacu vrea, Stănescu vrea. Nu trebuie ne căsătorim, dar nici așa nu putem să lucrăm. PSD e prea arogant. Eu Pro România nu o stric de dragul PSD. Unde avem noi candidați mai buni ca PSD, de ce să mă dau eu Pro România la o parte pentru PSD?”, au declarat surse din partid pentru cei de la știripesurse.ro.

Dragoste în toate felurile – cu oricine plătește mai bine

„Putem să colaborăm în mai multe feluri, să vedem dacă vor și ei. Dacă o să continue ca până acum, nu-i nimic, noi putem sa discutam si cu PNL, nu avem absolut nicio problemă, o să vedeți. Noi mergem înainte, încercăm să avem liste complete”, au mai spus sursele citate de către aceștia.

Citește și: PSD se modernizează și se mută online de teama Coronavirusului

#News