PSD se modernizează și se mută online de teama Coronavirusului
Marcel Ciolacu

PSD se modernizează, vrea congres online

De frica virusului ucigaș din China, PSD se modernizează și alege să se plieze cu cerințele vremurilor în care trăim. Dacă prin marile companii, conferințele online sunt deja la ordinea zilei, iată că și cei din PSD au decis să se adapteze și să preia o astfel de soluție. Cum în urmă cu câteva zile, Ciolacu anunța amânarea congresului de teama Coronavirusului, iată că acum acesta s-a gândit un pic mai bine și parcă l-ar face totuși online, întrucât problemele sunt mari și o amânare n-ar face decât să înrăutățească lucrurile.

Marcel Ciolacu îl trage de urechi pe Ludovic Orban

În același mesaj, Marcel Ciolacu a dorit să-i atragă atenția lui Orban că ar cam fi cazul să înceapă să-și rezolve problemele, întrucât, potrivit acestuia, țara s-ar afla într-o mare criză.

„Nu e nicio tensiune. Cum să fie vreo tensiune, dacă eu eram unicul candidat. Eu eram unicul candidat, veneam cu o echipă. Domnul Orban are o mare problemă, să rezolve problemele de criză politică în care suntem. Rămâne aceeași echipă de la început. Dacă coronavirusul continuă, e posibil să facem congresul online.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Rămâne de văzut dacă această conferință, caz în care ea va avea loc până la urmă în această manieră, va reuși să-i îndeplinească așteptările liderului interimar PSD. De asemenea, încă nu s-a stabilit data la care acest congres-conferință va avea loc.

Citește și: Coronavirus sperie congresul PSD

#News