Opoziția înseamnă și pumni, violențe și folosirea forței fizice, nu doar discuții în contradictoriu: într-o primărie din județul Neamț, viceprimarul a fost agresat de către primăriță și susține că aceasta l-a lovit cu pumnul și i-a rupt maxilarul.

Totul a pornit de la o discuție legată de un document, iar, atât agresoarea, cât și victima au solicitat intervenția ambulanței.

Bărbatul susține că are maxilarul fisurat, în timp ce primărița se apără, declarând că a avut nevoie de intervenția medicilor, în urma unui atac de panică.

Incidentul din primărie a avut loc miercuri dimineață, iar viceprimarul Alin Crețu de la Pro România a afirmat că a fost lovit în momentul în care a încercat să ridice o hârtie ruptă și aruncată la coșul de gunoi de primărița liberală a comunei.

De asemenea, Crețu mai spune că ar fi vorba despre un document de doi ani despre mai multe parcele de pădure, informează Mediafax.

Violențe tratate cu un apel la 112

Viceprimarul a explicat că ar fi primit o singură lovitură în momentul în care a încercat să recupereze un document, iar lovitura i-ar fi produs o fisură de maxilar.

Mă doare foarte tare și nu pot deschide gura decât foarte puțin. Ea a rupt documentele, le-a aruncat în coș, eu m-am aplecat să le iau și am fost lovit cu pumnul în față. Doamna reacționează foarte vulcanic, pentru mine este doar a treia zi de muncă, nu am știut. Este vorba despre un document cu probleme, niște parcele de pădure de la Ocolul silvic, din câte am înțeles. Este un document din 2019. Eu am solicitat documentul, îl studiam și a venit și mi l-a smuls din mână. M-am dus după ea, cred că a aruncat hârtiile”, a explicat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul Alin Crețu.

Paramedicii ajută, dar ajută selectiv

Pentru că primărița comunei Grintieș, Ana Buștihan, nu a putut fi contactată, viceprimarul a continuat cu explicațiile, declarând că a reclamat agresiunea și că a solicitat intervenția medicilor. Echipa de salvare a venit, însă a luat-o pe doamna primar.

Nu știu de ce, eu sunt victima. Eu am auzit că a făcut atac de panică. În primărie sunt camere de luat vederi, nu știu dacă funcționează. Oricum, voi depune plângere penală, voi cere și verificare cu detectorul de minciuni, nu am martori”, a mai arătat Alin Crețu.

Citește și: Bătaie cu iz de parfum, în Craiova

Foto