serban nicolae
sursă foto: romaniacurata.ro

Șerban Nicolae nu vrea să se prostitueze, sau cel puțin asta susține că-și dorește acesta pentru partidul din care face parte, PSD. Astfel, acesta este de impresia că niciun parlamentar PSD nu ar trebui să se „prostitueze” pentru anticipate, pe care acesta, personal, nu le susține, din câte putem observa. De asemenea, Șerban Nicolae a mai precizat că cei ce vor alege să facă asta riscă să devină rușinea planetei, după cum chiar acesta s-a exprimat.

Citește și: Unde au plecat anul acesta parlamentarii pe banii cetăţeanului român

„Alegerile anticipate sunt alegerile care se fac in urma dizolvarii Parlamentului. Ar trebui sa se potriveasca astrele, sau stelele de pe umerii unora, astfel incat sa se intruneasca si doua respingeri de solicitari de investitura si sa treaca si 60 de zile. Fac o mica paranteaza. Asta ar duce intr-o zona aberanta. Am fi rusinea planetei sa pui un maimutoi sa ceara vot de investitura, sa vina cu echipa guvernamentala si cu un program de guvernare dar de fapt sa se stie ca se respinge ca sa se ajunga la dizolvarea Parlamentului. 

Nu se pune problema in niciun caz, in conditii rationale, ca parlamentarii sa voteze un Guvern in bascalie sa nu ajunga la anticipate sa-si piarda mandatul, sau dimpotriva, nu se pune problema sa ne maimutarim toti. Ne-am prostitua public toti parlamentarii facandu-ne ca respingem doua guverne sa treaca alea 60 de zile si sa se ajunga la anticipate. Anticipatele sunt consecinta unei crize obiective, nu la o formula oportunista de moment prielnic ‘Hai sa facem acum alegeri ca suntem pe val’”, a declarat Șerban Nicolae, pentru cei de la stiripesurse.ro.

Se vede treaba că Nicolae nu se dezminte și, cu toate că o perioadă a stat frumușel în banca lui, cel puțin de când liderul Dragnea nu mai este vedeta partidului, acum a prins din nou glas.

#News