Nicușor Dan și-a anunțat opțiunea de vot de duminică

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan și-a făcut publică opțiunea de vot pentru alegerile parlamentare de duminică. Deși este fondatorul USR, Nicușor Dan va vota cu PNL, în care vede un partener de încredere pentru următorii patru ani, în care viața politică nu va mai fi „perturbată” de alte campanii electorale.

„Opțiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Deși sunt fondatorul USR consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România azi. Nu vrea să intru într-o polemică cu USR. PNL are cel mai solid program de guvernare. PNL-ul are cea mai bună variantă de premier, pe Ludovic Orban, este o persoană pe care am cunoscut-o în aceste luni și pot să spun despre el că este o persoană de încredere, loială oamenilor, cu viziune și anvergură, este cineva care vede mizele mari și mai are o calitate, e preocupat de rezolvarea problemelor. PNL-ul sub conducerea lui Ludovic Orban a dovedit că are maturitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte. PNL-ul are o relație corectă, deja funcțională, cu președintele României și cu mine, ca primar al Bucureștiului. PNL-ul este partidul care poate să bată PSD-ul la alegerile parlamentare, așa cum a facut la alegerile locale”, a declarat Nicușor Dan, într-o declarație de presă.

La alegerile locale s-au prezentat 672.004 alegători în Capitală, prezența fiind de 36,76%. Iar Nicușor Dan, susținut de PNL și Alianța USR PLUS, a câștigat cu 42,81% (adică 282.631 de voturi).

Citește și: Nicușor Dan anunță schimbări în condurea AMCCRS

#News