Autobuz blochează intersecția, printr-un gest necugetat. Ninsoarea puternică din Capitală a creat un adevărat haos pe străzile orașului. Odată așternut stratul de zăpadă pe jos, carosabilul și parcările devin adevărate labirinturi, prin care trebuie să te strecori. Tot zăpada este cea care îi evidențiază pe meltenii care au propriile reguli de circulație.

Autobuz blochează intersecția, printr-un gest necugetat

Așa este cazul surprins de un jurnalist Realitatea Plus, care a filmat un autobuz într-o intersecție aglomerată din Capitală. Șoferul voia să facă dreapta de pe banda din stânga. Pe lângă faptul că traficul era îngreunat din cauza zăpezii, șoferul STB a forțat intrarea în intersecția de la Piața Domenii chiar pe culoare roșie a semaforului.

„E o adevărată aventură să fii în trafic la ora asta. Însă nimic nu completează dimineața mai bine decât momentul când intersecția se blochează cu un autobuz care face dreapta de pe banda din stânga, apoi trece pe roșu. #prioritatecutablagroasă”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Haos în Capitală, după prima ninsoare puternică

Traficul a fost dat peste cap joi dimineață în Capitală, după prima ninsoare din acest sezon de iarnă. În mai multe zone din București, zeci de tramvai nu au mai putut înainta din cauza zăpezii. Din această cauză, mii de bucureșteni au fost obligați să meargă kilometri întregi pe jos la serviciu.

Citește și Firea neagă zvonurile apărute în presă

De asemenea, circulația a fost blocată pe centura Capitalei, în zona Chiajna. „Nu s-a intervenit cu absolut niciun utilaj de deszăpezire, au derapat TIR-uri, de ore întregi totul este blocat. În zona Chiajna, inclusiv centura a fost blocată ore întregi”, a spus unul dintre șoferi, la Digi24.

În general, situația traficului din București este îngreunată, însă în această dimineață a fost și mai dificilă din cauza ninsorii de peste noapte. Străzile nu erau deszăpezite, iar în stațiile STB oamenii cu greu coborau și urcau în mijloacele de transport în comun din cauza zăpezii.

#NEWS