Mihai Tudose / Foto: Facebook

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose este foarte optimist înaintea alegerilor parlamentare de duminică, la care speră ca partidul său să obțină cel puțin 35% din voturile românilor, mai mult, vede și o guvernare social-democrată. Acesta consideră că adevăratul sondaj de opinie va fi duminică, la vot, unde „românii vor alege între moartea în chinuri cu PNL și viața mai bună promisă de PSD”.

„Sondajul adevărat va fi duminică și până duminică se mai pot întâmpla o mulțime de lucruri și eu sper ca mult mai mulți români să își înfrângă acea unii comoditate, alții frica de COVID, fiindcă cel mai mare pericol astăzi este PNL în România, nu COVID. Să își înfrângă aceste lucruri și să vină la vot jumătate de oră pentru 4 ani de viață. Acela va fi sondajul.

Românii vor alege între moartea în chinuri cu PNL și viața mai bună promisă de PSD

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD

Dacă acel sondaj va ieși așa cum credem și sperăm noi, cu un scor foarte bun pentru PSD, peste 35%, ținând cont și de redistribuire, să vedem cine nu intră în Parlament, poate ne apropiem de 40%. Să vedem ce fac și ceilalți și, atunci, politica de alianțe sau poate fi un Guvern minoritar cu susținere parlamentară. Să vedem, asta o vorbim pe 7 decembrie. Referitor la miniștrii, avem niște orientări, majoritatea sunt membrii PSD, și pe anumite ministere-cheie, poate niște specialiști. Dorința noastră este, dacă se poate, să guvernăm singuri, prin voința alegătorilor”, a afirmat Tudose, într-o conferință de presă, la sediul central al PSD.

Citește și: Nicușor Dan și-a anunțat opțiunea de vot de duminică

#News