Nicușor Dan

Primarul ales al Primăriei Capitalei, Nicușor Dan pare să-i fi câștigat, din postura sa de independent, simpatia ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Într-o discuție comună, primarul general, premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor au dezbătut problema infrastructurii din București, cât și din zonele limitrofe Capitalei, declarând că vor acorda o atenția sporită sectoarelor rutiere, feroviare, de metrou și aeriene.

„Am găzduit astăzi (vineri – n. r.), la sediul Ministerului Transporturilor, o primă întâlnire de lucru având drept obiectiv principal analiza portofoliului de proiecte de infrastructură de transport pe toate modurile: rutier, feroviar, metrou, aerian din regiunea Bucureşti-Ilfov. Am vorbit despre proiectele care vor transforma Bucureştiul în noul Bucureşti, un Bucureşti durabil, modern, conectat interior şi exterior cu un sistem modern de transport”, a declarat ministrul Bode.

Citește și: Cîțu promite că îl va ajuta pe Nicușor Dan să regleze situația financiară a Capitalei

„Am dat startul unui proces amplu de construcţie, în care am setat viziunea coerentă de dezvoltare a Bucureştiului şi a regiunii Bucureşti-Ilfov din punctul de vedere al infrastructurii de transport, am prezentat stadiul pe fiecare proiect de dezvoltare şi am prezentat planul investiţional pentru următorii 10 ani, cu focusare pe regiunea Bucureşti-Ilfov”, a mai spus ministrul, în prezența primarului ales, Nicușor Dan și a premierului Ludovic Orban.

Citește și: Florin Cîțu: „Vești fantastice pentru HoReCa!”

De altfel, ministrul Bode nu este singurul care și-a manifestat interesul pentru a-i acorda lui Nicușor Dan sprijin. Florin Cîțu a zis, la rândul lui că: „Am demonstrat acest lucru pentru finanţele României, o voi face şi pentru Bucureşti”, a mai spus, printre altele, Florin Cîțu, ministrul Finanțelor.

#News