Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu are, ca de obicei, vești fantastice. De data aceasta, veștile „fantastice” sunt destinate tuturor celor care au o afacere de tip HoReCa, patroni cărora Cîțu le promite scutirea suplimentară de la plata impozitului, pe toată durata anului 2020. Florin Cîțu menționează că decizia a fost luată împreună cu premierul Ludovic Orban, iar la următoarea ședință de guvern această propunere se va afla pe masa de discuții, cu șanse mari de a fi aprobată, de vreme ce prim-ministrul este „părtaș” acesteia.

Citește și: Cîțu promite că îl va ajuta pe Nicușor Dan să regleze situația financiară a Capitalei

Florin Cîțu dorește „SCUTIREA de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârșitul anului 2020”

„Vești fantastice pentru HoReCa! Scutire pentru plata impozitului specific pana la sfarșitul anului! Pentru contribuabilii care plătesc impozit specific unor activități (restaurante , hoteluri , baruri), după discuții cu premierul Ludovic Orban am decis să propun în următoarea ședință de guvern SCUTIREA de la plata impozitului pentru perioada rămasă până la sfârșitul anului 2020.”, a declarat cu nu mult timp în urmă, Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.

Astfel, dacă această propunere „va trece”, patronii de restaurante, hoteluri și baruri vor putea beneficia de încă trei luni de respiro care să compenseze pentru încasările scăzute de anul acesta, în contextul pandemiei de Coronavirus și a crizei economice.

Citește și: Ciolacu nu vrea alegeri parlamentare, din pricina COVID-ului

#News