sursă foto: Facebook

„Să muncim pentru ca Bucureștiul să nu mai fie un oraș abandonat : plin de gunoaie, șobolani și cu șantiere blocate!”, așa și-a început Gabriela Firea, senator PSD, discursul după rezultatelor alegerilor de la organizația Sector 4 București. Ea l-a felicitat pentru realegerea lui Daniel Băluță și nu a ezitat să-i mobilizeze pe social-democrați, astfel încât „imaginea Bucureștiului” să nu mai fie acaparată de „falșii salvatori”, aluzia fiind la reprezentanții Uniunii Salvați România(USR).

M-am bucurat pentru realegerea colegului Daniel Băluță, neobositul primar al sectorului 4, în funcția de președinte al organizației. Este o funcție pe care o merită, pentru care a muncit susținut. Daniel a creat o echipă puternică și unită, alături de care a reușit să câștige alegerile locale și să îmbunătățească în fiecare zi, prin proiecte ambițioase, viața locuitorilor sectorului 4. Sectorul a înflorit și s-a dezvoltat foarte mult de când este responsabil Daniel Băluță”, s-a exprimat Gabriela Firea.

Gabriel Firea, senator PSD, spune cum a lucrat cu primarul Daniel Băluță: „Pasajul Sudului era un vis pentru locuitori”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a detaliat modul în care a colaborat cu Daniel Băluță, primar al Sectorului 4 București. Ea susține că au reușit să realizeze proiectele pe care locuitorii le considerau „imposibile”.

„Îl cunosc bine pe Daniel și pot spune că este, cu siguranță, cel mai bun primar din București. Puternic, dedicat, ambițios, consecvent, un om care nu renunță când are un proiect de dus la capăt. Am muncit împreună în campaniile electorale și în perioada mandatului meu la Primăria Capitalei. Chiar primul obiectiv pe care l-am inaugurat după preluarea mandatului a fost Pasajul Sudului, împreună cu primarul Daniel Băluță. Era un vis pentru locuitorii zonei”, a menționat, Gabriela Firea

Gabriela Firea și Daniel Băluță susțin că au deblocat proiectele pentru dezvoltarea Bucureștiului

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, spune că a făcut eforturi alături de primarul Daniel Băluță, pentru se realiza proiectele importante pentru dezvoltarea Bucureștiului. Unul dintre acestea este pasajul Nicolae Grigorescu.

„Pasajul Nicolae Grigorescu a fost un alt obiectiv de infrastructură de mare importanță pentru sectorul 4 pe care l-am deblocat și realizat în mandatul de la Primăria Capitalei. Am finalizat podul peste Dâmbovița și am pregătit toată documentația pentru drumul cu trei benzi pe sens până la Șoseaua Vitan-Bârzești, însă, este evident că Nicușor Dan ntinuarea sa, așa cum a oprit lucrările la multe alte șantiere deschise de mine”, a punctat Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că tolerează ilegalitățile consilierului personal