Nicusor Dan / Foto: Facebook

Candidatul PNL USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a comis-o, sâmbătă, chiar în ziua lansării oficiale a candidaturii sale. Matematicianul a fost oprit în trafic de polițiștii de la rutieră, iar aceștia au constatat că Inspecția Tehnică Periodică a autoturismului era expirată. Polițiștii au reținut talonul autoturismului, dar au eliberat o dovadă înlocuitoare valabilă două săptămâni.  

„La data de 01 august a.c., un bărbat in vârsta de 51 de ani, a fost oprit în trafic pentru control, în sectorul 1 de către un echipaj al Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul condus nu se afla în proprietatea bărbatului și Inspecția Tehnică Periodică a autoturismului nu mai avea valabilitate, context în care a fost dispusă măsura tehnico-administrativă a reținerii certificatului de înmatriculare, eliberându-i-se o dovadă înlocuitoare cu valabilitate de 15 zile”, se precizează în raportul Poliției.

„Nu e mașina mea, nu m-am uitat în talon să văd când expiră ITP. Am presupus că totul este în regulă, îmi asum greșeala”, a spus Nicușor Dan pentru Antena 3.

Citește și: Nicușor Dan se teme de un duel electoral cu Traian Băsescu

HashtagNews.ro