Evan Rachel Wood și Marilyn Manson / imagine de arhivă

Actrița Evan Rachel Wood a lansat o serie de acuzații grave la adresa starului rock Marilyn Manson. Potrivit acesteia, relația celor doi nu ar fi fost „numai lapte și miere” așa cum s-ar fi putut crede, notează Film Now. Confesiunea a fost postată de aceasta pe o rețea de socializare și, potrivit informațiilor, ar avea ca scop „demascarea” lui Manson, cel care, timp ce ani de zile, ar fi supus-o pe actriță abuzului, șantajului și calomniilor.

„Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut ca Marilyn Manson. A început să mă ademenească pe vremea când eram doar o adolescentă și m-a abuzat oribil ani de zile”, a mai declarat actrița. „Am fost spălată pe creier si manipulată pentru a mă supune”, a continuat Wood.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 ani, și-a început relația cu Manson când aceasta avea numai 19 ani.

La rândul lui, Marylin Manson neagă acuzațiile, declarând, prin interpuși următoarele: „Comentariile din Spin unde Manson a avut o fantezie de a folosi un baros pe Evan și de a se tăia de 158 de ori a fost evident un interviu teatral al unui star rock care-și promova noul album, nu o relatare reală. Iar faptul că Evan și  Manson s-au logodit șase luni mai târziu de la acest interviu arată că nimeni n-a luat de bună povestea spusă de el”.

Evan Rachel Wood îi dă machiajul jos lui Manson

„Nu mai vreau să trăiesc cu frica represaliilor, a calomniilor si a șantajului. Sunt aici pentru a-l expune pe acest bărbat periculos înainte să mai distrugă și alte vieți”, a mai spus actrița Evan Rachel Wood.

Evan Rachel Wood este cunoscută publicului larg în mod deosebit pentru rolul principal deținut în serialul fenomen produs de HBO, Westworld.

Marilyn Manson este numele de scenă al rockerului Brian Warner. Potrivit declarațiilor anterioare ale artistului, acest nume ar reprezenta o combinație dintre numele regretatei actrițe Marilyn Monroe și a numelui singurului criminal în serie care nu a omorât, niciodată, pe nimeni, Charlie Manson. Cel din urmă a devenit faimos în urma uciderii actriței Sharon Tate (la vremea respectivă soția regizorului Roman Polanski), crimă plănuită de acesta și comisă de cultul pe care îl „păstorea”. Crima a avut loc în 1969.

Citește și: Actorul din reclamele Chio Popcorn, violator cu recidivă