Sala Sporturilor din Bacău a fost debranșată de la alimentarea cu gaze naturale din cauza datoriilor acumulate, potrivit g4media.ro.

Dușuri reci pentru sportivi

 Din acest motiv, jucătorii au fost nevoiți să facă duș cu apă rece la sfârșitul meciului de handbal dintre CSM Bacău și Odorheiul Secuiesc, desfășurat în cadrul Campionatul Național – Liga Zimbrilor. Problema se va rezolva la mijlocul acestei luni, după ce Ministerul Sporturilor va vira sumele reprezentând subvențiile aferente utilităților. Fondurile sunt necesare, deoarece chiria plătită de echipele care se antrenează și joacă  în Sala Sporturilor nu acoperă decât o treime din cheltuielile reale.

Datoria la gazul metan se ridică la aproape 60.000 de lei

 Sala Sporturilor, care are centrală proprie, a rămas fără apă caldă. Sala Sporturilor aparține Ministerului Sporturilor, administrarea fiind făcută de către Direcția Județeană de Sport Bacău. Directorul Direcției Județene de Sport Bacău susține că datoria la gazul metan se ridică la aproape 60.000 de lei, energia electrică fiind plătită la zi.

Sala Sporturilor din Bacău, numită recent „Narcisa Lecușanu”, nu s-a mai confruntat cu o situație atât de gravă din 2013-2014, când a fost debranșată de la curentul electric,  pentru neplata datoriilor. Fosta conducere a Direcției de Sport a propus, la începutul acestui an, montarea de panouri solare pe acoperiș, dar forul tutelar al sportului românesc nu a dat încă niciun răspuns

Diamant de milioane de dolari, scos la licitație