Incendiu la o societate care fabrică țiței. Două persoane au suferit arsuri grave

Conform declarațiilor ISU Prahova, incendiul ar fi început în jurul orei 19:00

Un incendiu destul de violent a izbucnit, în cursul acestei seri, la o societate care fabrică produse din țiței, în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova. Din câte se știe în acest moment, două persoane ar fi suferit arsuri grave pe 80% din corp, relatează Mediafax.

Conform declarațiilor ISU Prahova, incendiul ar fi început în jurul orei 19:00, iar la fața locului au fost trimise șase autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă, o autoplatformă, o autoscară și o descarcerare grea.

Citește și: Incendiu într-un bloc din Galați

„La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hală, 3 autoturisme și un autotren”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Doi oameni s-au ales cu arsuri grave în urma încendiului. Mai exact vorbim despre doi bărbați care au arsuri de gradele 2 și 3 pe 80% din suprafața corpului, potrivit sursei citate anterior.

Vom reveni cu informații.

UPDATE (20:03):

În zonă nu există locuințe, iar în hala în care s-au manifestat flăcările sunt doar birouri.

În apropierea halei sunt depozitate trei tancuri a 20 de tone de combustibil. Incendiul a fost localizat și se acționează pentru răcirea tancurilor de combustibil, astfel încât flăcările să nu ajungă la cele trei tancuri.

VIDEO INCENDIU:

Citește și: Risc de incendiu la Institutul „Marius Nasta”, din Capitală