Foto: Epoch-Times

Generalul Mircea Chelaru, totodată ales deputat din partea PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor), în urma alegerilor parlamentare din decembrie anul trecut, a purtat un dialog ieșit din sferele normalului cu unul dintre reporterii aflați pe holurile Parlamentului, scrie Epoch-Times.

Întrebat de reporter „ce specialist” i-a recomandat acestuia masca de protecție, Chelaru a răspuns nonșalant că „eMag-ul”, referindu-se la cunoscutul magazin online de retail. Mircea Chelaru purta, ca toți colegii săi deputați și senatori din PAUR, de altfel, mască transparentă, de plastic, catalogată ca fiind neconformă din pricina spațiului deschis din zona nasului care favorizează transmisia virusurilor, fiind de la sine înțeles că virusul se poate deplasa în toate direcțiile, inclusiv în sus.

Dacă la prima întrebare nu a părut deranjat, a doua întrebarea a reușit să-l scoată din sărite pe Mircea Chelaru. „Spuneţi-ne dacă v-aţi făcut vaccin?”, a spus reporterul. „Ce vă interesează? Intraţi în intimitatea vieţii mele?”, a replicat deputatul PAUR, după care a completat „Doamnă, lucrurile personale şi intime nu se întreabă nici măcar în spaţiul public.”.

Lui Chelaru nu îi e teamă că masca sa transparentă, din plastic, îi va pune în pericol pe ceilalți

Așa cum era firesc, reportul l-a întrebat pe acesta dacă nu îi este teamă că tipul de mască ales o să-i pună în pericol pe cei de lângă el. Întrebare la care deputatul-general a răspuns tranșant că „NU!”.

Nu știm dacă răspunsul copilăresc al deputatului Chelaru, acordat ultimei întrebări, este cauzat de presiunea la care a fost supus de interogatoriul „indiscret” al jurnalistei, ori dacă „nu-ul” are și un sâmbure de adevăr. Ceea ce știm este că, prin natura lor, politicienii de la PAUR au negat încă de la început necesitatea purtării măștii de protecție, cea mai vocală în acest sens fiind chiar senatoarea Diana Șoșoacă, cea care a invocat, la un moment dat, inclusiv probleme de sănătate pentru a scăpa de purtatul măștii în Parlament.

Citește și: PAUR cere demisia celor responsabili pentru tragedia de la „Matei Balș”