Premieră națională. Concert de manele susținut la Filarmonica din Timișoara

Biletele au fost puse deja în vânzare.

Filarmonica de stat „Banatul” din Timișoara se pregătește pentru o nouă premieră națională. În sala Filarmonicii ar putea fi organizat un spectacol de manele, biletele fiind puse deja în vânzare. Show-ul la care va cânta celebrul manelist Jador va avea loc pe 17 mai, de la ora 20:00.

Sala Filarmonicii din Timişoara se pregătește pentru primul concert de manele. Pentru concertul lui Jador au fost puse în vânzare biletele, care pot fi cumpărate cu 80, 100, respectiv 120 de lei.

„Filarmonica Banatul Timișoara organizează și găzduiește doar concerte comunicate în mod oficial”

„Timp de 15 ani, eu nu am permis concerte cu manele în sala sau grădina Filarmonicii Banatul. Deși de multe ori sumele pentru închirierea sălii erau importante. Sunt surprins și sper că închirierea s-a făcut din lipsa de informare a conducerii filarmonicii despre tipul de manifestare”, a declarat Ioan Coriolan Gârboni, fostul director al instituției.

Filarmonica de stat „Banatul” din Timișoara este condusă de un director interimar, Ovidiu Andriș. Acesta a a declarat presei că anunțatul concert nu va avea loc, fiind transmis un comunicat de presă în acest sens. „Filarmonica Banatul Timișoara organizează și găzduiește doar concerte comunicate în mod oficial. (…) Vă informăm în mod oficial că instituția Filarmonicii Banatul nu va organiza și găzdui alte concerte în afara celor comunicate în mod oficial, pe site-ul instituției și pe platforma de Facebook. Astfel, informația despre susținerea unui concert la Sala Capitol de către unul dintre artiștii genului de manele în luna mai, este una falsă, nefiind aprobată cererea organizatorilor.”, se arată în informarea transmisă de Filarmonica de stat „Banatul” din Timișoara.

Şi Primăria a reacționat în legătură cu concertul lui Jador. „Filarmonica Banatul din Timișoara, instituție de cultură de prestigiu național, a fost azi ținta unor știri false, lansate în spațiul public”, a declarat Primăria Timișoara.

Anamaria Prodan, decizie uluitoare! Îl dorește din nou pe Laurențiu Reghecampf