Cheluțu este „prințul” lui Dorian Popa

Să tot ai viață de câine, după ce ai ajuns în brațele lui „Hâtz”

Dorian Popa a făcut „o căruță” de bani de când îl are pe Cheluțu, dar nu consideră că îl exploatează, dimpotrivă, că toată atenția pe care i-a acordat-o până acum este de fapt o recompensă divină.

Poate că sunt puțini cei care să nu îl cunoască pe Cheluțu din postările pe social media. Și asta chiar dacă nu fac parte dintre cei care îl urmăreau pe Dorian Popa măcar „aventurile” simpaticului cățel și tot au dat click pe vreun video cu el, cu Cheluțu, desigur. Într-un vlog realizat zilele trecute, Dorian Popa i-a răspuns unui internaut că nu l-ar da pe Cheluțu nici măcar pe 100.000 de euro, mai ales că acesta valorează cu mult mai mult decât atât.

„Doamne-Doamne a avut un plan excepțional pentru Cheluțu și l-a făcut din cerșetor prinț. L-am adoptat pe Cheluțu fără niciun gând de a-l aduce în mediul online. Nici măcar o frântură de idee nu am avut în cap să fac din el persoană publică. Se pare, însă, că Doamne-Doamne a vrut ca voi să-l iubiți, dar eu vă pot mărturisi că a depășit din punct de vedere contractual, de foarte mult timp, suma de 100.000 de dolari, așa că aș fi în pierdere dacă l-aș vinde pentru atât”, a zis Dorian Popa, citat de Kanal D.

Cine este Cheluțu

Pentru „Hai Hui în 2”, Dorian Popa a rememorat momentul în care l-a întâlnit pe Cheluțu, cel care avea să îl cucerească încă din prima clipă, în ciuda aspectului mai puțin estetic pe care îl avea atunci, plin de eczeme și parcă „prizonier”  din cauza năzbâtiilor pe care le făcea.

„Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic. El este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el. Pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși. Într-adevăr, el era o fire mai dificilă. În sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce”, a declarat Dorian Popa pentru sursa sus-menționată.

Acesta a precizat și de la ce vine numele câinelui cu care aproape că se identifică acum Dorian Popa și pe care l-a făcut cunoscut în vara lui 2020. De altfel videoclipul de lansare la rampă al patrupedului, „Înoată Cheluțu”, a ajuns la peste 24 milioane de vizualizări.

„Eu când l-am vazut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite. Și normal că vindecându-se, părul nu i-a aparut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Chețutu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a mai spus Dorian Popa pentru „Hai Hui în 2”.

Citește și: Dorian Popa, Cheluțu și „fabrica de bani”