Anamaria Prodan, decizie uluitoare! Îl dorește din nou pe Laurențiu Reghecampf

Impresara spune că încă îl iubește pe fostul ei soț.

Anamaria Prodan surprinde din nou. impresara a venit cu o declarație extrem de frumoasă cu privire la dragostea pe care i-o poartă lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe și îl vrea înapoi.

„Am venit cumva să sufăr, Dumnezeu știe unde am greșit în viața asta, dar pot să duc. Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva. E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. Astăzi el face istorie în prostie.”, a declarat ea.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe

Deși trece printr-o perioadă extrem de complicată, Anamaria recunoaște că sentimentele pentru fostul ei soț nu s-au schimbat și nu se vor schimba vreodată. Ea nu exclude varianta unei împăcări. Vedeta spune că l-a iertat de foarte multă vreme și că niciodată nu spune niciodată, pentru că a trăit în viața niște experiențe deosebite. ” O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă”, a spus impresara.

Anamaria Prodan crede că poate nu l-a ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Ea spune că nu poate să îl urască deoarece i-a făcut cel mai frumos cadou.

Anamaria Prodan s-a prezentat pe data de 4 aprilie la Judecătoria Buftea, unde are loc al doilea termen în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. impresara a venit însoțită de Bebeto, fiul ei și al antrenorului, dar și de Sarah Dumitrescu, fiica sa cea mică din prima căsătorie. Anamaria Prodan a declarat că nu are deloc emoții și abia așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile. Aceasta a precizat că nu l-a mai văzut pe Laurențiu Reghecampf de aproape un an de zile. Laurențiu Reghecampf nu a dorit să stea de vorbă cu presa. Antrenorul s-a urcat rapid în mașină imediat ce a ieșit de la Judecătoria Buftea. nainte de a ajunge la tribunal, Anamaria Prodan a spus că vrea neapărat ca averea să fie împărțită corect.

Chiria unei încăperi cu bucătărie și un pat a ajuns la 7.100 de lei