Ce părere are Teo Trandafir despre o a treia căsătorie?

Prezentatoarea nu exclude varianta unei a treia căsătorii, cu toate că are și niște condiții!

Foto: preluare Playtech.ro

Trecută deja prin două divorțuri, simpatica prezentatoare de televiziune, Teo Trandafir a vorbit, în exclusivitate pentru Viva.ro, despre eventualitatea unei a treia căsătorii. Până în momentul de față, Teo a fost căsătorită timp de 6 ani cu Alexandru Trandafir, ca mai apoi să-și refacă temporar viața alături de jucătorul de rugby, Constantin Iosef. Cea din urmă căsătorie a durat numai jumătate de an, semn că alegerea nu a fost deloc una potrivită.

Teo Trandafir, despre cum ar trebui să NU fie un bărbat: „Să nu fie tiran – e marea mea problemă”

Potrivit Viva.ro, Teo a mai spus că ar fi dispusă să înțeleagă absolut orice, în afara unei mari trădări, dar că ar putea înțelege multe, dacă i se explică. Cu alte cuvinte, prezentatoarei de televiziune îi plac discuțiile deschise într-o relație.

Compatibilitatea între zodii? Teo Trandafir a spus că ar putea crede în horoscop, însă doar dacă previziunile sunt „de bine”. „Nu mă las la mâna horoscopului”, a dat asigurări aceasta.

Cât despre eventualitatea unei noi căsătorii, prezentatoarea nu exclude posibilitatea, atât timp cât relația se bazează pe respect și pe înțelegere reprocă.

Am ajuns în cel mai bun moment al vieții mele, am o relație minunată cu oamenii care sunt în imediata mea apropiere, sunt exact ce mi-am dorit, am un job pe care mi l-am dorit, sunt mult mai fericită decât majoritatea celor pe care îi cunosc. Sunt sănătoasă, voioasă, înțeleg asta și am înțeles că atragi lucrurile pe care le emani. Fiecare om pe care îl cunoști, dacă știi să îl înțelegi și să îl asculți, îți va schimba viața. Trăiesc intenționat.

Teo Trandafir, pentru Viva.ro

Citește și: Adriana Iliescu i-a mărturisit fiicei sale, Eliza, adevărul