Vulpița are zile grele cu soacra ei

Ilinca, mama lui Viorel Stegaru, de neclintit!

Foto: preluare WOW biz

Veronica Stegaru, sau așa cum i s-a spus la Acces Direct, „Vulpiță”, a născut pentru a doua oară. Cu toate astea, viața femeii nu este una dintre cele mai bune nici acum, după sarcină. Faima căpătată la emisiunea prezentată de Mirela Vaida nu pare, de asemenea, să o fi ajutat prea mult. Cel puțin nu pentru soacra ei, mama lui Viorel, cea care continuă să îi facă zile fripte Vulpiței, relatează WOWbiz.

Vulpița, în scandal continuu cu soacra ei

Nici măcar de dragul fiului sau a nepoților, femeia nu a putut fi domolită, fiind, în continuare, de părere că Vulpița nu este demnă de Viorel, iubitul său băiat, astfel că, potrivit relatărilor vecinilor, Veronica Stegaru ar avea parte de o viață de calvar în casa socrilor, acolo unde locuiește împreună cu familia ei.

Oamenii din sat relatează că Ilinca ar fi o femeie extrem de severă, astfel că orice greșeală a Vulpiței, oricât de mică, ar fi taxată suplimentar de femeie.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…)Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, sunt relatările vecinilor, potrivit sursei citate anterior.

De altfel, aceste probleme nu sunt unele noi. Anul trecut, cei de la Acces Direct au încercat să intervină în scandalul dintre cele două, întrucât Ilinca nu îi dădea voie Vulpiței să își vadă primul copil.

Citește și: Selly îi dă sfaturi „Briliantului” Mutu