Ilie Năstase, „în genunchi” în fața Ioanei

„Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună”, a declarat soția lui Ilie Năstase

Foto: preluare Click.ro

Cu toate că, cu nu mult timp în urmă, Ioana îl acuza pe Ilie Năstase că ar fi fost violent cu aceasta, sunând inclusiv la 112, după unul dintre accesele de furie ale soțului acesteia, lucrurile par să se mai fi calmat între timp.

Ioana Năstase, în plin dovorț de Iilie Năstase

Termenul de divorț dintre cei doi este stabilit pentru data de 24 iunie. În pofida acestei informații, Ioana Năstase nu mai pare atât de hotărâtă să divorțeze de soțul ei, zvonuri relatând faptul că cei doi ar plănui o vacanță romantică împreună. Astfel, tot potrivit informațiilor, Ioana s-ar afla acum între ciocan și nicovală. „Ilie Năstase este foarte libertin”, ar fi spus aceasta, adăugând că plânsul rezolvă orice situație. „Nu am divorțat încă, suntem în divorț, dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare. În ultima perioadă e mult mai calm, mai înțelept, comunicăm, ceea ce înainte nu se întâmpla. Trebuie să recunosc că acele buchete imense de flori pe care le primesc le primesc de la băiatul meu și de la Ilie. Chiar sunt momente în care plâng. Plâng pentru că el mă face să plâng. Plâng și de bucurie, în ultima perioadă am plâns mai mult de bucurie. Eu întotdeauna fac ceea ce simt. Intuiția mea nu mă păcălește. Discuții sunt în orice căsnicie”, a declarat Ioana Simion, la „Teo Show”, citată de Click.ro.

Chiar și așa, Ioana Năstase pare că nu a uitat încă episodul din ianuarie, când a primit câteva palme de la soțul ei, eveniment care s-a soldat cu un apel la 112. Însă cum de-atunci, fostul mare tenismen „s-a făcut luntre și punte” pentru a fi iertat, schema mare să-i fi reușit, astfel că cei s-ar putea să nu mai divorțeze.

Citește și: Vulpița are zile grele cu soacra ei