Doi adolescenți, prinși în curtea unui liceu din Timișoara cu droguri 

Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, avea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic.

jandarmerie
Jandarmerie sursa foto pag de FB

Doi tineri de 16 și 18 ani au fost depistați în curtea unui liceu din Timișoara cu droguri asupra lor, de către un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflat în serviciul de patrulare. Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalină, potrivit g4media.ro.

Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic.

Acesta a declarat că achiziționase materia pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum, anunță jandarmii timișoreni. Tânărul în vârstă de 18 ani, care ispășise o pedeapsă privativă de libertate și care fusese eliberat condiționat, a declarat că a achiziționat substanța din curiozitate. Cei doi au fost conduși de jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara pentru îndeplinirea procedurilor, totodată fiind sesizate și autoritățile competente în vederea continuării cercetărilor. Prețul uleiului de măsline a ajuns la un nivel record