A murit fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar

Artistul se afla din 25 februarie la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara

Fondatorul legendarei trupe rock Cargo, Adi Bărar, a murit, în această dimineață, de COVID-19. Artistul era internat in stare foarte gravă la ATI din 25 februarie, după ce a fost diagnosticat ca fiind infectat. Anunțul decesului lui Adi Bărar a fost făcut pe pagina de Facebook a formației.

„Asa intens cum a trait toata viata pe scena, alaturi de public, inconjurat de gandurile voastre bune, asa a luptat pana azi! Dumnezeu sa te odihneasca, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021″, a scris trupa Cargo, pe pagina de Facebook.

Mesajul trupei a fost însoțit de versurile unei celebre melodii „Aproape de voi”: „Si de-o fi și eu sa mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”.

Cargo, proiectul de suflet al lui Adi Bărar

Cargo a fost înființată de Adi Bărar, la Timişoara, în anul 1985, în formula inițială: Adi Bărar (chitară), Carol Bleich (baterie), Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (bas), Dinel Tollea (clape) și Nae Tarnotzi (voce). Ulterior, trupa a suferit mai multe schimbări, inclusiv marele Leo Iorga fiind cooptat ca solist, activând în această formulă până în anul 1989, când începea „era” Ovidiu Ioncu – Kempes. Solistul actual al trupei este Adrian Igrișan.

Citește și: Meghan Markle: „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viață”