Meghan Markle: „Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viață”

Ducesa a mărturisit că, la un moment dat, s-ar fi gândit la sinucidere

Soția Prințului Harry, Ducesa Meghan Markle, a acordat un interviu emoționant pentru celebra realizatoare de televiziune, Oprah. Potrivit dezvăluirilor acesteia, Familia Regală ar fi refuzat să o privească pe ducesă din postura egalității, astfel că, indirect, ar fi acuzat-o pentru culoarea pielii sale. Meghan Markle e metisă. Astfel că, în momentul nașterii primului copil al cuplului, reprezentanții Buckingham s-ar fi arătat deosebit de îngrijorați cu privire la culoarea pe care pielea micului prinț ar putea să o aibă. Ulterior, aceștia ar fi refuzat să-i acorde lui Archie protecție.

Meghan Markle, de la viața de ducesă, la gânduri sinucigașe

Cu toate că percepția generală asupra membrilor Familiei Regale este cea a unei vieți îmbelșugate, cu fast și fericire, în realitate, lucrurile nu stau de fiecare dată așa. Un exemplu în acest sens este chiar Meghan Markle, cea care s-a căsătorit cu Prințul Harry, doar ca să afle la scurt timp că această apartenență are și efecte secundare.

În același interviu, Meghan a declarat că, la un moment dat, s-ar fi gândit inclusiv la sinucidere, astfel că, ulterior, cei doi au luat decizia de a părăsi Regatul Unit, pentru a-și recăpăta liniștea.

Ducesa de Sussex nu este singura membră a Familiei Regale care a acuzat că ar fi fost abuzată psihic, aceasta fiind, adesea, asemănată cu mama Prințului Harry, Prințesa Diana, care s-a confruntat, la rândul ei, cu șicane, înclusiv după ce a divorțat de Prințul Charles.

Citește și: Harry și Meghan vor avea un al doilea copil