Florin Roman, către PSD: „Voi ne dați nouă lecții?”

Deputatul PNL susține că singura metodă prin care se poate face rost de bani pentru dublarea alocațiilor este confiscarea averilor social democraților corupți

Vulcanicul deputat liberal, Florin Roman, și-a ieșit din fire astăzi, în plenul Parlamentului, în urma cerințelor de dublare a alocațiilor, venite, în mod deosebit, din partea celor de la PSD. Încercând să sublinieze faptul că bugetul nu își permite, în momentul de față, o astfel de măsură, cu toate că este una necesară, potrivit atât liberalilor, cât și social democraților, Roman amintește de amendamentul care ar fi putut aduce bani în plus la buget: confiscarea averilor condamnaților penal, nișându-se pe cei din rândul PSD.

Florin Roman le amintește social democraților despre Liviu Dragnea „cel care a furat bani de la copii”

„PSD-iștilor, unde ați fost voi în ultimii ani? Nu cumva dumneavoastră ați guvernat Romania?  (…) Vă spun un lucru care o să vă doară. Singurul politician roman condamnat de o instanță românească pentru ca a furat bani de la copii este șeful dumneavoastră, Liviu Dragnea, care acum se odihnește în pușcărie pentru că a furat bani de la copii”, a declarat Florin Roman, în plen, în ședința de astăzi.

Citește și: Firea îl provoacă pe Orban la o discuție despre „fericire”

Astfel, Florin Roman crede că un cumul al confiscării averilor ar putea să rezolve problema financiară a țării, cea care îi împiedică pe cei de la guvernare să dea curs cerinței vehemente a social democraților din țara noastră, de a dubla alocațiile destinate copiilor.

„Un singur amendament ar fi trebuit să rezolve problema banilor pentru alocații, confiscarea extinsă a averilor liderilor PSD condamnați. Am fi avut bani pentru copilașii României”, a adăugat ulterior deputatul liberal, Florin Roman.

Citește și: George Simion nu vrea să se joace de-a democrația