Firea îl provoacă pe Orban la o discuție despre „fericire”

„Senatorul Cîțu îl faultează pe ministrul de finanțe Cîțu care, la rându-i, îl faultează pe premierul Cîțu”, a spus social democrata, în plen

Senatorul social democrat, Gabriela Firea, l-a provocat astăzi în plen pe liderul Camerei Deputaților, totodată liderul liberalilor, Ludovic Orban, la o discuție despre iubire și fericire. Iar dacă până aici, lucrurile pot părea pașnice, în realitate, introducerea senatoarei reprezintă doar un preambul către viitoarele critici legate de alocațiile copiilor, cele pe care PSD le vrea mărite cu orice preț. „Domnule Ludovic Orban, ați transmis doamnelor azi să fim iubite și fericite. Dacă în ceea ce privește iubirea ne descurcăm, să vorbim despre fericire.”, a pus Gabriela Firea astăzi, în plen.

Gabriela Firea, supărată pe liberalii lui Orban și lui Cîțu

În plus, Gabriela Firea este de părere că „doamnele vor fi fericite dacă dumneavastră, cei de la guvernare, veți vota amendamentul care mărește alocațiile.”, firește, cu respectarea legii cu tot.

Acuzele Gabrielei Firea nu s-au oprit însă aici. Imediat după „trasul de urechi”, aplicat lui Ludovic Orban, prin colimatorul acesteia a trecut și premierul Florin Cîțu, cel care, potrivit social democratei, s-ar faulta de unul singur, mai exact fiind vorba despre decizii contradictorii, sugerate de Firea, pe care Cîțu le-ar lua acum, de când e premier, în totală contradicție cu cele luate pe vremea când era ministru de Finanțe.

„Senatorul Cîțu îl faultează pe ministrul de finanțe Cîțu care, la rându-i, îl faultează pe premierul Cîțu”, a mai spus aceasta.

„Noi suntem fraieri și plătim taxe și impozite aici în România”, a încheiat senatoarea.

Citește și: Gabriela Firea, revoltată. Amendamentul pentru majorarea alocațiilor a fost respins