PPU (social-liberal), în topul încrederii, în Capitală

Umaniștii ocupă locul cinci în preferințele electorale ale bucureștenilor

Cu toate că PPU (social-liberal) este un unul dintre partidele relativ nou apărute pe scena politică din România, un nou sondaj efectuat recent demonstrează faptul că umaniștii câștigă teren în ceea ce privește încrederea pe care bucureștenii o au în partidele politice. Astfel, rezultatele sondajului arată că PPU (social-liberal) se află pe locul cinci în topul partidelor politice, raportat la Capitală, cu o intenție de vot de 4%. Sondajul de opinie a fost realizat de CURS.

„Faptul că PPU (social-liberal) crește, și nu doar în Capitală, ci în aproape toate județele în care liderii noștri au reușit să ducă mesajul nostru social-liberal în casele românilor ne bucură și ne motivează, deopotrivă: Trăim vremuri foarte grele, în care sănătatea, educația, economia sunt grav afectate. Este, din păcate, o situație de criză mai gravă decât oricând, căreia i se suprapun incompetența și indiferența actualului executiv, incapabil să guverneze.”, a declarat deputatul Grațiela Gavrilescu.

De asemenea, aceasta a spus, deopotrivă, că România are nevoie, în acest moment, de lideri politici echilibrați, care să dea dovada respectului față de valorile naționale, însă și „de empatie”, punându-se accent, în mod deosebit pe acei politicieni care să „prezinte viziune”.

„Acum, cu toții putem urmări ce se întâmplă. Ce NI SE ÎNTÂMPLĂ! Iar concluziile se vor vedea cât de curând!”, a mai spus Liderul grupării parlamentare PPU (social-liberal), Grațiela Gavrilescu.

Cristian Popescu Piedone, umanistul PPU (social-liberal) care a câștigat Primăria Sectorului 5

Singurul primar PPU (social-liberal) din Capitală, Cristian Popescu Piedone, este cel care a reușit să-i tragă fotoliul de sub șezut social democratului Florea Daniel, convingându-i pe cetățeni în campania electorală de faptul că Sectorul 5 are nevoie de schimbare și de un nou primar, unul care, de data aceasta să și facă, nu numai să zică. De la alegerile locale din 27 septembrie 2020 s-au scurs patru luni, timp în care Piedone a început deja să-și pună în aplicare promisiunile din campanie, începând cu o curățenie exemplară în instituțiile dirijate de primărie, însă și pe străzi, unde edilul are în vedere proiecte ce vizează reabilitarea și modernizarea sectorului.

Citește și: Mica Unire, celebrată de PPU (social-liberal), la statuia lui Cuza