PSD acuză PNL – ce e nou în povestea asta?

Nu mai miră pe nimeni că cei din PSD se chinuie cu tot dinadinsul să discrediteze guvernul Orban. Ar fi fost chiar culmea ca după ce au lansat o moțiune de cenzură și au atacat la CCR decizia președintelui Iohannis de a-l desemna tot pe Orban premier, să-i laude și să le ridice osanale.

Pentru că așa fac partidele rivale, se împroșcă reciproc cu noroi cu fiecare ocazie pe care o au, pentru a marca nereușitele celuilalt; fie că vorbim despre nereușite reale, ori simple afirmații propagandistice. Iar cei de la PSD au fost întotdeauna experți în a lansa acuzații-bombă. Ba oficial, pe paginile lor de Facebook, care nu-s puține, ba neoficial, cu ajutorul publicațiilor apărute peste noapte, ori a conturilor fake create în scopul denigrării „dușmanului” penelist.

Citește și: Gostaturile lui Dragnea, „butaforii cu iz penal”

Pentru cine guvernați, totuși, domnule Orban?

Nu de alta, dar nu putem să-i lăsăm pe cei de la PSD fără răspuns, pentru că n-ar fi politicos. Iar dumneavoastră aveți reputație de om cu bun simț, așa că încercați, vă rugăm, un răspuns. Unul argumentat, eventual! Unul în care să explicați cum e cu alocațiile, cu pensiile și cu privatizarea sănătății. Să nu uitați nici de produsele românești!

„Mai întâi au spus că nu au bani de #alocații și au prorogat aplicarea legii. Apoi au spus că nici de #pensii, dar vor vedea mai clar după anticipate. Apoi au #privatizat sănătatea și, la câteva zile, i-au anunțat cinic pe români că “la om e la fel ca la mașini” și că vor trebui să #plătească un “casco” dacă vor să trăiască.

Acum îi concediază și pe agricultorii români și elimină produsele #românești, făcându-le loc celor din import!

Pentru cine guvernați totuși, domnule Orban ?”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

#News

Foto