Doi consilieri, expulzați din PNL, după alianța cu Firea. Consilierii generali liberali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou, care au votat săptămâna trecută bugetul Capitalei, au fost excluşi din partid, a anunțat Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti.

Doi consilieri, expulzați din PNL, după alianța cu Firea

„În şedinţa Biroului Politic al PNL Filiala Municipiului Bucureşti din 18 februarie, am propus şi s-a votat, în unanimitate, excluderea, din PNL şi implicit retragerea sprijinului politic pentru Consilieri Generali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

„PNL a trecut printr-o reformă profundă. Facem opoziţie reală şi nu tolerăm niciun compromis. Mergem mai departe. Încrederea bucureştenilor în PNL Bucureşti se respectă. În fiecare zi”, a adăugat ea.

PNL anunțase că nu va vota bugetul Capitalei, motivând că acesta este nerealist și că girează „aranjamente pentru clientela PSD”. Cei doi consilieri au votat însă, iar bugetul a trecut cu ajutorul lor.

Ciprian Ciucu i-a deconspirat pe cei doi liberali trădători

Anterior, preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, a dezvăluit pe Facebook că există doi liberali din Consiliul General al Capitalei „care sunt mână în mână cu Firea” şi votează proiectele acesteia.

„În legătură cu cei doi «colegi» liberali care i-au votat proiectele lui Firea… Îi ştim, pentru noi nu a fost o surpriză. Sunt din vechea gardă, sunt cei care au deţinut în trecut puterea în PNL Bucureşti, sunt cei înclinaţi spre blaturi. Nu i-am putut da afară la timp pentru că avem nevoie de motive statutare care să ofere consistenţă juridică acestei acţiuni”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook, fără să le dea numele celor doi. 

Citește și Firea sare la gâtul opoziției: Adevărul în cifre, se văd cu ochiul liber!

Recent, Kansou a ironizat Guvernul Orban, despre care a afirmat că „acuză greaua moştenire”. „Guvernul Orban 2 acuză greaua moştenire dobândită de la guvernul Orban 1. Urmează încă 3 luni de audit şi acuzaţii. Uite aşa trece vremea şi ne conservăm scorul. #GuvernareLiberală”, scria acesta pe Facebook. 

#NEWS