Cu toate că e contact direct a unei persoane infectate cu COVID-19, liderul PRO România Victor Ponta refuză cu înverșunare autoizolarea la domiciliu, declarând că este în plină campanie electorală, așadar are multă treabă în această perioadă. Mai pe larg, candidatul PRO România la şefia CJ Bacău, medicul Aurelia Ţaga a fost diagnosticată cu COVID-19. Însă, cu o zi în urmă, aceasta putea fi văzută într-o serie de fotografii alături de liderul Victor Ponta fără mască. Reacția lui Ponta? Își continuă campania electorală!

Ponta este de părere că toate regulile de siguranță sanitară sunt respectate. Cine e vinovat? Tot Orban!

„Doamna Doctor Aurelia Taga ( candidat PRO Romania la Presedintia Consiliului Judetean Bacau ) a contractat, din pacate, ca multi alti medici , noul coronavirus!

Ii urez, in numele Echipei PRO Romania , multa sanatate – din pacate aceste Alegeri NU trebuiau sa aiba loc in aceste conditii / dar interesele electorale ale PNL si PSD sunt mai importante decat sanatatea publica!

Eu fac campanie alaturi de candidatii PRO Romania – respectand toate regulile de siguranta ( masca, dezinfectant , numar de persoane, evenimente in spatii deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( in care imi scot masca) este organizat de staff in conditii de siguranta! Voi face tot ce tine de mine sa imi protejez familia, colegii si toti cei cu care interactionez!

Dar – trag inca o data semnalul de alarma – incapatanarea lui Orban si a celor de la PNL si PSD in a face Alegeri in aceasta perioada – va aduce un cost urias pentru romani! Si raspunderea trebuie sa fie a celor vinovati!”, scrie liderul PRO România, Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Ponta vrea alianță cu PSD la parlamentare. La bătălie cu PNL – înainte, la blaturi – înapoi!

#News